Mia Prang

referencer

Det siger mine klienter

4 årig med nightterros, hovedpine & smerter ved vokseværk

Jeg tog min datter på 4 år. med hen til Mia fordi hun led utrolig meget af hovedpine, vokseværk og nightterrors. Allerede efter første gang vi havde været hos Mia, mærkede jeg klar bedring. Hovedpinen var væk og hendes night terrors, hvor hun vågnede næsten hver nat og skreg på hjælp og græd i søvne var blevet til helt almindelige drømme og lidt snak i søvne. Hendes smerte i benene i forbindelse med vokseværk var nærmest væk, det var i hvert fald ikke noget der vækkede hende om natten mere. Her ca. 3 måneder efter og 3 behandlinger har jeg måske hørt min datter sige hun havde hovedpine 2 gange og Ellies nætter, og ikke mindst nattesøvn, er blevet 100 gange bedre. Jeg kan kun give Mia mine aller varmeste anbefalinger når det kommer til behandling af børn. Mia er rummelig, kærlig, forstående og så har hun en ro der smitter af på alle, når man er I hendes lille fine klinik.

Kristina

Nyresten

”Mia er supersød og virkelig dygtig. Jeg føler mig fuldstændig tryg når jeg er i hendes hænder. Med Mias behandlinger bliver jeg genstartet i krop og hoved. Derudover mærker jeg en stor forbedring, da jeg tidligere har døjet en del med nyresten, det er helt væk nu.”

Ida

Hovedpine

Jeg henvendte mig hos Mia fordi jeg havde en voldsom hovedpine, som påvirkede både mit privatliv og arbejdsliv. Efter få behandlinger forsvandt min hovedpine og mit overskud til både børn, studie og arbejde kom tilbage. Jeg forsøger at komme hos Mia ca. en gang om måneden nu, for at forbygge spændingerne som hverdagen giver mig og som er med til at udløse hovedpinen. Med behandlinger kontinuerligt, kan jeg mærke at smerterne holdes nede og jeg igen har overskud til at fastholde de gode rutiner i hverdagen

Mie, mor til 2 vuggestuebørn

en 80 årigs krop

Gennem de sidste par år har jeg med 6 – 8 ugers mellemrum konsulteret Mia Prang, der med sine ”magiske” fingre har afhjulpet mine skavanker i form af slidt hofte, ondt i skulder og nakke. Desuden har hun konstateret arvæv efter en større operation for år tilbage, det er også afhjulpet med kranio-sakralterapi.

Jeg er stadig fuld af beundring over, at de lette tryk med fingerspidserne i hovedbunden og i ansigtet kan afhjælpe smerter i de nævnte områder.

Mit tinnitus-problem har også været afprøvet med terapien, men desværre ikke med et heldigt udfald. Susen for ørerne er der stadig, men de øvrige ting er afhjulpet til stor tilfredshed.

Mia er også meget imødekommende, hvis man af forskellige grunde har fået en tid, der alligevel ikke passer i kalenderen, hun er meget villig til at ændre tiden.

Jeg kan varmt anbefale Mia Prang og hendes ”magiske fingre.”

Kirsten – 80 år

Hjernerystelse

Mia er super dygtig og meget professionel! Gik i flere måneder med en slem hjernerystelse, der holdt mig væk fra mit arbejde. Så fik jeg kranio-sakral terapi anbefalet og opsøgte Mia. Efter blot få behandlinger mærkede jeg en straks forbedring, og nu med mit forløb afsluttet mærker jeg ikke til min hovedpine længere og kan arbejde normalt som før. Jeg kan varmt anbefale Mia.

Lukas

Eksamensangst

Mia Prang kan simpelthen mirakler! Før jeg skulle dyste til DM i skills, tog jeg dagen før, et kig for Mia. Der var ikke en muskel i min krop som kunne spændes op og jeg er overbevist om at alt nervøsiteten var afdæmpet pga hende. Jeg kan helt klar anbefale at se Mia før en eksamen eller andre store nervepirrende stunder

Caroline

Svimmelhed

Jeg har altid været svimmel og døjet med at det prikker for øjnene. Men siden jeg igennem mit arbejde har fået behandlinger hos Mia, er jeg ikke længere svimmel, hvilket har gjort at min hverdag er markant bedre.

Mathilde 20 år

hovedpine

Jeg har siden min barndom lidt af hovedpine, har prøvet forskellige behandlinger som ikke hjalp.
Nu har jeg fået 7 behandlinger hos Mia Prang, og har fået det så meget bedre. Gik fra 3-4 gange hovedpine om ugen til ca. 1 gang om ugen.
Så jeg kan varmt anbefale Mia Prang.

Charlotte 44 år

svimmelhed & kvalme

Mia er super dygtig og man føler sig så tryg i hendes hænder! Med Mias behandlinger har det endelig lykkedes mig, at trappe helt ud af min medicin mod svimmelhed og kvalme.

Mia Carlsen

nightterror

Min datter på 6 år har aldrig sovet godt og har haft nightterror on/off siden hun var 1,5 år. Min datter ser alt og hører alt i mindste detalje, så der er meget, der skal sorteres i om natten. Hun havde også altid mange opvågninger, mellem 5-10 hver nat, hvor hun græd, snakkede i søvne og gik i søvne. Derudover er hun startet i sfo, hvor der også kommer mange nye input.

 

Efter hun har fået behandlinger hos Mia, så sover hun nu roligt hele natten og vågner veludhvilet. 

Mia er rigtig god til børn og tager sig rigtig god tid. Hun er tålmodig og rolig. Der er ingen tvivl om, at det er min datter, der er i fokus, og hun møder altid min datter i børnehøjde, og hun er meget tryg ved Mia. Jeg giver Mia mine varmeste anbefalinger og skylder hende en kæmpe tak – både for at min datter endelig sover og har fået ro, men også fordi, jeg også har fået min nattesøvn igen. 

Camilla

rygsmerter og drænet for energi

Efter mange behandlinger kan jeg varmt anbefale Mia som kraniosakral terapeut. ❤️
Jeg har taget kontakt til Mia, når min krop var drænet for energi og jeg havde en oplevelse af ikke at være i kontakt med mig selv. Her kunne Mia hjælpe til at sætte gang i den positive energi igen og give overskud igen.
Det har også hjulpet at komme hos Mia, når jeg har haft smerter i ryggen. For mit vedkommende skulle der ikke mere en enkelt gang til ved Mia for at smerterne forsvandt.
Mia har været meget imødekommende, lyttende og rolig af sind. Det har været både hyggeligt og rart at komme hos Mia.
Mia er bestemt alle pengene værd at komme hos.❤️

Heidi Jensen

bivirkninger på bl.a. kemobehandling

Jeg står i et kræftbehandlingsforløb og har fået KS behandlinger ved Mia for at afstresse kroppen og afhjælpe nogle af de bivirkninger, der følger med. Det er så fantastisk og jeg glæder mig altid til næste gang. Hun er utrolig omsorgsfuld, sporer sig hurtigt ind på mine behov, men passer samtidig på ikke at presse min krop mere end godt er. Man er ved Mia i meget trygge og yderst kapable hænder.

Bente

hjerneblødning

Jeg kan varmt anbefale Mia Prang. Jeg har efter en hjerneblødning fået en del behandlinger, og de har gjort godt for min krop. Jeg ser altid frem til næste behandling. Da det giver mig velvære i kroppen.

Filip

firmaaftale

Vi får hver måned besøg af Mia, hvor alle medarbejdere tilbydes kranio sakral-behandling.
Medarbejderne er enormt glade for tilbuddet, og ser frem til Mias besøg. Det er naturligvis individuelt, hvad den enkelte får ud af behandlingen,
men det er mit indtryk, at de fleste har rigtig god effekt. Særligt efter flere behandlinger.
Virksomhedens gevinst er tilfredse medarbejdere, som får løsnet op for diverse skavanker. Noget som i sidste ende kan betyde færre sygedage.

Kristian Emil Petersen, Adm. direktør & partner, Grafisk Afdeling ApS

mentalt overskud mv.

Jeg har fået behandlinger af Mia, både til fysiske skavanker og for mit mentale overskud. Mia er god til at identificere problemområdet, når jeg kommer med infiltrationer i ryggen. Og når jeg er lagt ned af stress og overbelastning er Mia virkelig god til at læse mig, og forstå hvad jeg ønsker at få ud af behandlingen, selv om det kan være udefinerbart og svært at sætte ord på. Jeg har flere gange været overrasket over at så blid en behandling kan ramme så dybt, og jeg er helt tryg i Mias hænder – jeg ved at jeg hun har helt styr på hvad hun gør.

Randi

slidgigt & vejrtrækningsproblemer

Jeg kan give mine varmeste og bedste anbefalinger til Mia. Hun har hjulpet mig med alt, og hjælper mig stadigvæk. Jeg har kommet hos Mia mens hun endnu læste/uddannet sig, det startede med ondt i armen og ingen andre kunne hjælpe mig, men Mia fik det væk. Muskler i klemme i ryggen, vand i benene, min vejrtrækning og selv min slidgigt kan Mia gøre noget godt for. Hun hjælper mig hver gang. Jeg er blevet afhængig af Mia og vil fortsætte med at komme hos hende af rent velvære. Der er altid hyggeligt hos Mia, vi får en god snak og sommetider er vi bare helt stille, uanset hvad har jeg det altid bedre når jeg går derfra. Jeg glæder mig altid til næste gang.

Bettina

afhjælpning af symptomer

Jeg er flere gange blevet behandlet hos Mia, og vil helt sikkert også blive det i fremtiden. Jeg oplever hver gang en rigtig god bedring i mine symptomer. Mia er både en fantastisk dygtig behandler og samtidig et skønt menneske. Jeg oplever hver eneste gang at blive set og hørt som den jeg er og de udfordringer jeg kommer med. Overvejer du at booke en tid hos Mia, kan jeg varmt anbefale det. Mia får mine bedste anbefalinger.

Dorte

Nakke, ryg og skuldre

En behandling i verdensklasse !!! Jeg mærkede en tydelig forbedring i min ryg, nakke og skuldre under- & efter behandlingen. Mia er nærværende, bragende dygtig og skabte stor tillid og tryghed i mig.

Helle

en svævende fornemmelse i kroppen

Jeg har stor gavn af Kranio Sakral Terapi, og elsker den svævende fornemmelse i min krop efter endt behandling.
Mia er professionel, indlevende og virkelig dygtig.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til hende og hendes hyggelige klinik

Louise

smerter i skulder, arm, nakke og ryg

Jeg kan varmt anbefale Kranio-Sakral Terapi hos Mia Prang. Hos Mia bliver man modtaget med et smil, og terapien foregår i en dejlig afslappet atmosfære. Mia er dygtig til at spore sig ind på de områder, der skal være i centrum for behandlingen fra gang til gang. Med sine blide tryk har Mia hjulpet mig meget både med lindring af spændinger og smerter i skulder, arm, nakke og ryg, men også med behandling af spændingshovedpine og med at skabe ro i krop og sind. Jeg går altid hjem fra Kranio-Sakral Terapi med en følelse af ro i sindet og en behagelig oplevelse af, at min krop lige så stille selv arbejder videre med de områder, der har været i fokus.
Mange taknemmelige hilsner fra

Susan S. Verholt

graviditetsgener

I det sidste trimester af min graviditet døjede jeg med uro og kramper i mine ben.
Efter en behandling hos Mia, havde jeg op til at jeg skulle føde det væsentlig bedre i mine ben uden kramper og uro.

Charlotte