Mia Prang

referencer

Det siger mine klienter

Jeg står i et kræftbehandlingsforløb og har fået KS behandlinger ved Mia for at afstresse kroppen og afhjælpe nogle af de bivirkninger, der følger med. Det er så fantastisk og jeg glæder mig altid til næste gang. Hun er utrolig omsorgsfuld, sporer sig hurtigt ind på mine behov, men passer samtidig på ikke at presse min krop mere end godt er. Man er ved Mia i meget trygge og yderst kapable hænder.

Bente

Vi får hver måned besøg af Mia, hvor alle medarbejdere tilbydes kranio sakral-behandling.
Medarbejderne er enormt glade for tilbuddet, og ser frem til Mias besøg. Det er naturligvis individuelt, hvad den enkelte får ud af behandlingen,
men det er mit indtryk, at de fleste har rigtig god effekt. Særligt efter flere behandlinger.
Virksomhedens gevinst er tilfredse medarbejdere, som får løsnet op for diverse skavanker. Noget som i sidste ende kan betyde færre sygedage.

Kristian Emil Petersen, Adm. direktør & partner, Grafisk Afdeling ApS

Jeg har fået behandlinger af Mia, både til fysiske skavanker og for mit mentale overskud. Mia er god til at identificere problemområdet, når jeg kommer med infiltrationer i ryggen. Og når jeg er lagt ned af stress og overbelastning er Mia virkelig god til at læse mig, og forstå hvad jeg ønsker at få ud af behandlingen, selv om det kan være udefinerbart og svært at sætte ord på. Jeg har flere gange været overrasket over at så blid en behandling kan ramme så dybt, og jeg er helt tryg i Mias hænder – jeg ved at jeg hun har helt styr på hvad hun gør.

Randi

Jeg kan give mine varmeste og bedste anbefalinger til Mia. Hun har hjulpet mig med alt, og hjælper mig stadigvæk. Jeg har kommet hos Mia mens hun endnu læste/uddannet sig, det startede med ondt i armen og ingen andre kunne hjælpe mig, men Mia fik det væk. Muskler i klemme i ryggen, vand i benene, min vejrtrækning og selv min slidgigt kan Mia gøre noget godt for. Hun hjælper mig hver gang. Jeg er blevet afhængig af Mia og vil fortsætte med at komme hos hende af rent velvære. Der er altid hyggeligt hos Mia, vi får en god snak og sommetider er vi bare helt stille, uanset hvad har jeg det altid bedre når jeg går derfra. Jeg glæder mig altid til næste gang.

Bettina

Jeg er flere gange blevet behandlet hos Mia, og vil helt sikkert også blive det i fremtiden. Jeg oplever hver gang en rigtig god bedring i mine symptomer. Mia er både en fantastisk dygtig behandler og samtidig et skønt menneske. Jeg oplever hver eneste gang at blive set og hørt som den jeg er og de udfordringer jeg kommer med. Overvejer du at booke en tid hos Mia, kan jeg varmt anbefale det. Mia får mine bedste anbefalinger.

Dorte

En behandling i verdensklasse !!! Jeg mærkede en tydelig forbedring i min ryg, nakke og skuldre under- & efter behandlingen. Mia er nærværende, bragende dygtig og skabte stor tillid og tryghed i mig.

Helle

Jeg har stor gavn af Kranio Sakral Terapi, og elsker den svævende fornemmelse i min krop efter endt behandling.
Mia er professionel, indlevende og virkelig dygtig.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til hende og hendes hyggelige klinik

Louise

Jeg kan varmt anbefale Kranio-Sakral Terapi hos Mia Prang. Hos Mia bliver man modtaget med et smil, og terapien foregår i en dejlig afslappet atmosfære. Mia er dygtig til at spore sig ind på de områder, der skal være i centrum for behandlingen fra gang til gang. Med sine blide tryk har Mia hjulpet mig meget både med lindring af spændinger og smerter i skulder, arm, nakke og ryg, men også med behandling af spændingshovedpine og med at skabe ro i krop og sind. Jeg går altid hjem fra Kranio-Sakral Terapi med en følelse af ro i sindet og en behagelig oplevelse af, at min krop lige så stille selv arbejder videre med de områder, der har været i fokus.
Mange taknemmelige hilsner fra

Susan S. Verholt

I mit sidste trimester af min graviditet døjede jeg med uro og kramper i mine ben.
Efter en behandling hos Mia, havde jeg op til min fødsel det væsentlig bedre i mine ben uden kramper og uro.

Charlotte